ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Τεντοκάλυψη - Ευάγγελος Γ. Βότζης ιδρύθηκε με αυτή την επωνυμία το 1996, αλλά προυπήρχε ως οικογενειακή επιχείρηση από το 1979. Με έδρα το Ρέθυμνο Κρήτης δραστηριοποιείται στη μελέτη, τη κατασκευή και τη τοποθέτηση συστημάτων σκίασης.

Η έκθεση, η βιοτεχνία, το εργαστάσιο και οι αποθήκες στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο στo Ρέθυμνο Κρήτης, στη περιοχή Περιβόλια. Στον εκθεσιακό μας χώρο διαθέτουμε πληθώρα συστημάτων σκίασης, τέντες νέας τεχνολογίας, τεντοπέργολες, μοτέρ, ρολοκουρτίνες, υφάσματα και καραβόπανα.

Η σύγχρονη βιοτεχνία μας είναι εξοπλισμένη με ρομποτικές ηλεκτρονικές μηχανές ραφής & συγκόλλησης κινητής κεφαλής με ενσωματωμένες τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Στο εργαστήριό μας διαθέτουμε κοπτικά μηχανήματα για την επεξεργασία του σωλήνα. Στις αποθήκες μας έχουμε μεγάλα αποθέματα ανταλλακτικών για τα συστήματα σκίασης αλλά και αποθέματα προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία.

Οι σύγχρονες ιδέες , η νέα τεχνολογία , η ποιότητα, οι αυτοματισμοί και το design στα συστήματα σκίασης είναι η φιλοσοφία μας. Στη πολυετή πορεία μας έχουμε να αναδείξουμε έργα μεγάλων διαστάσεων σε καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες, καφετέριες, χώρους αναψυχής κτλ.

Η Τεντοκάλυψη με τη 35χρονη πείρα της βρίσκεται σε ηγετική θέση στο χώρο της τέντας στη Κρήτη αλλά και στα γύρω νησιά. Συνεχίζουμε το έργο μας με βάση την πολυετή γνώση που έχουμε στο χώρο και παραμένουμε πιστοί στις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και στις αλλαγές που απαιτούν οι νέες εποχές.

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ