ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 •  
  Διεύθυνση:
  Εμ. Παχλά 103 & Μπιζανίου 2, Περιβόλια, Ρέθυμνο Κρήτης
 •  
  Εκθεση/Βιοτεχνία/Εργοστάσιο
  Τηλ: +30 28310 57016
   
 •  
ΠΕΡΓΚΟΛΑ FLOPER 120
 • ΠΕΡΓΚΟΛΑ FLOPER 120
 • ΠΕΡΓΚΟΛΑ FLOPER 120
 • ΠΕΡΓΚΟΛΑ FLOPER 120
 • ΠΕΡΓΚΟΛΑ FLOPER 120
 • ΠΕΡΓΚΟΛΑ FLOPER 120

Η πέργκολα Floper 120 με στηθαίο, αποτελεί το νεότερο σύστημα της σειράς, με 15.00m άξονα και 6.00m προβολή, με ασύρματο μοτέρ του Γαλλικού Οίκου SOMFY.
Η εσωτερική υδρορροή που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στο νερό της βροχής να καταλήγει σε ένα λούκι, δημιουργώντας συνθήκες πλήρους στεγανοποίησης χωρίς να χρειάζεται καμία συντήρηση.
Είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο πολύ μεγάλες εξωτερικές επιφάνειες, όπως καφέ,  εστιατόρια, ξενοδοχεία , υπαίθριους χώρους και κήπους , με σκοπό τόσο την αυτόνομη ανθεκτική εφαρμογή, όσο και τη διατήρηση της επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον.
Με επένδυση PVC 4 στρωμάτων πλαστικού, και τις ευρεσιτεχνίες  Clic-System και  Safety Box οι οποίες προσφέρουν προστασία στο γενικότερο σύστημα κίνησης, εγγυάται άψογη λειτουργία και ασφάλεια, ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς έχει δοκιμαστεί σε εικονικές συνθήκες πολύ δυνατού αέρα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
 
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Οδηγός :  120x80mm με στηθαίο
Εξαρτήματα : Ανοξείδωτα Full inox
Υφασμα : BLOCK OUT PVC, βραδύκαυστο, προδιαγραφής Class B, διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς και επιστρώσεις.
Λοιπά χαρακτηριστικά : εσωτερική υδρορροή στην κολώνα στήριξης, όλα τα περιφερειακά μέρη (βάσεις, ενώσεις, σύνδεσμοι) είναι ανοξείδωτα INOX.
Διαθέσιμα χρώματα αλουμινίων:  
RAL 1013 κανονικής ανθεκτικότητας της σειράς Interpon D 1036, με κωδικό SDJ13G.
RAL 9010 υπερανθεκτικής κατηγορίας Structura της σειράς Interpon D 2525, με κωδικό ΥΑ310F.
RAL 7021 υπερανθεκτικής κατηγορίας Structura της σειράς Interpon D 2525, με κωδικό YL321F.
RAL 8014 υπερανθεκτικής κατηγορίας Structura της σειράς Interpon D 2525, με κωδικό YM314F.
Διατίθεται επίσης και σε οποιοδήποτε χρώμα επιλογής , κατόπιν παραγγελίας.
Εγγύηση : 5 χρόνια
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟIΗΣΗΣ CE
 
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΔΡΟΡΟΗ
Για τις ανάγκες της πλήρους αδιαβροχοποίησης και της δημιουργίας πραγματικών στεγανών εξωτερικών χώρων, η Florosgroup δημιούργησε ένα καινοτόμο ολοκληρωμένο σύστημα υδρορροής που βρίσκεται εσωτερικά στο νέο στηθαίο. Σε μια βροχόπτωση το νερό δεν καταλήγει να πέφτει μπροστά από την πέργκολα, αλλά συγκεντρώνεται μέσα στην υδρορροή και αποβάλλεται από τις άκρες της.
 
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΥΔΡΟΡΟΗ
Για τις ανάγκες της πλήρους αδιαβροχοποίησης και της δημιουργίας πραγματικών στεγανών εξωτερικών χώρων, η Florosgroup έχει κατασκευάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υδρορροής που συνεργάζεται άψογα με τα συστήματα Floper, σε συνδυασμό με την ευρεσιτεχνία Salvagoccia. Σε μια βροχόπτωση, το νερό δεν καταλήγει να πέφτει μπροστά από την τέντα, αλλά διοχετεύεται μέσα από την υδρορροή κα καταλήγει σε ένα λούκι.
 
 
ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED
 
Τα LED που τοποθετούνται δεν επιβαρύνουν την κατασκευή αφού έχουν πολύ μικρό βάρος, επιπλέον συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας του οικοδομήματος καταναλώνοντας ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη λειτουργία τους. Η τοποθέτηση LED δε χρειάζεται επιπλέον χειριστήριο, αφού στο ήδη υπάρχον για την αυτόματη λειτουργία της Floper,μπορεί να γίνει προγραμματισμός για τη λειτουργία και του φωτισμού. Η λειτουργία επιτυγχάνεται μέσω του αυτοματισμού Lighting Module RTS της SOMFY.
 
 
ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ
 
Στη Floper μπορεί να εφαρμοστεί ιδανικά και σκέπαστρο για επιπλέον προστασία. Το σκέπαστρο τοποθετείται μόνιμα στο άνω άκρο της κατασκευής, είναι από ειδικό πολυκαρβονικό υλικό μεγάλης αντοχής και για όλες τις καιρικές συνθήκες. Το σκέπαστρο μπορεί να τοποθετηθεί και ανεξάρτητα μετά από την ολοκλήρωση της Floper χωρίς να επηρεάζει τη στατικότητά της.
Η επιλογή σκέπαστρου είναι σημαντική αφού προστατεύει μόνιμα το κιβώτιο κίνησης αλλά και τη Floper συνολικά όταν είναι αναδιπλωμένη στο ανώτερο άκρο της κατασκευής.
 
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ
 
 
Η Floper μπορεί να επενδυθεί εσωτερικά με ύφασμα διαφορετικών ποιοτήτων και χρωματισμών, χωρίς να επηρεάζεται η αντοχή και η σταθερότητα της κατασκευής.
 
 
ΚΛΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
 
Απαραίτητη κλίση 15% - 20%
 
 
ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
Ποικιλία χρωμάτων